Het herkennen van een betrouwbare slotenmaker

Het gebeurt soms dat de huissleutel afbreekt bij het opendraaien van het slot. In dat geval wilt u met spoed op zoek naar een slotenmaker in Haarlem. Goed is het om te letten op dat u niet een malafide slotenreparateur belt. Er zijn namelijk meerdere onbetrouwbare slotenmakers actief en daarom is het belangrijk om hiervoor waakzaam te zijn. Deze oplichters zijn bijzonder listig waardoor mensen in dit soort situaties slachtoffer kunnen worden van criminele praktijken. Maar hoe herken je een onbetrouwbare slotenmaker? Let op de volgende signalen bij het kiezen van een slotenmaker:

Geen professionele uitstraling

Onprofessionele slotenmakers worden vaak aangestuurd door een centrale die zich soms niet in Nederland bevinden. Vaak spreken deze mensen slecht Nederlands en is het contact dus ook onpersoonlijk. Vaak gebruiken ze ook een anonieme bus zonder een logo van het bedrijf waar ze voor werken. Het gebeurt soms zelfs dat er een bedrijfsauto verschijnt met een buitenlands kenteken. Verder gebruikt de malafide slotenmaker vaak een standaard formulier dat vooraf getekend moet worden. De neppe slotenmaker maakt vaak ook gebruik van simpele en niet-professioneel gereedschap.

Sloten met het SKG keurmerk

Echte slotenmakers beschikken over het veiligheidskeurmerk SKG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) beoordeeld of de sloten die gebruikt worden van degelijke kwaliteit zijn. De PKVW controleert of de veiligheidssloten betrouwbaar genoeg zijn.

Vooraf klantbeoordelingen lezen.

Kijk van tevoren altijd of het slotenmakerbedrijf goede recensies heeft gekregen op het internet. Door het lezen van klantbeoordelingen kunt u een goede inschatting maken of het bedrijf betrouwbaar is of niet. De slotenmakers van 1,2,3, slotenmakers zijn echte professionals en staan dag en nacht klaar om u snel van dienst te kunnen zijn in Haarlem. Wij vervangen het slot binnen drie minuten, waardoor u snel weer in uw woning terecht kunt.

Hoe bevordert een CE-markering de veiligheid?

Veel producten die voor consumenten op de markt verschijnen moeten volgens de Europese Unie (EU) een CE-markering hebben. Indien een product deze markering krijgt toegewezen betekent dit dat het product in overeenstemming is met de Europese regelgeving. Voorbeelden van producten die verplicht een CE-markering moeten hebben zijn bijvoorbeeld elektrische apparaten en speelgoed. Met deze markering krijgt het product vervolgens toegang tot de internationale markt binnen de Europese Economische Ruimte (EER), Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA) en Turkije. Naast het voordeel dat het product vervolgens toegang krijgt tot een grote markt, biedt de markering nog een ander belangrijk voordeel: het bevordert de veiligheid. In deze blog wordt meer informatie verschaft over hoe een CE-markering de veiligheid kan bevorderen.

 

CE-markering en veiligheid

Een CE-markering krijgt u pas voor uw product als deze getest is en voldoet aan de eisen die zijn opgesteld voor deze productgroep door de Europese Economische Ruimte (EER). Bij een succesvolle test geeft de CE-markering aan dat veiligheid voor consument en milieu wordt gewaarborgd. Als de consument een product koopt met een CE-markering kan de consument ervan uitgaan dat dit product veilig kan worden gebruikt. Daarnaast is het op deze wijze gemakkelijker om producten uit verschillende landen onderling te vergelijken, aangezien zij op dezelfde punten worden beoordeeld. Als ondernemer kun je zelf bepalen op welke wijze je wil voldoen aan deze richtlijnen. Je mag de metingen en keuringen bijvoorbeeld zelf uitvoeren of deze uit laten voeren door een keuringsinstituut. Hierbij kan men bijvoorbeeld terecht bij BSI Group.

 

Is een CE-markering een keurmerk?

Aangezien het voor bepaalde productgroepen wettelijk verplicht is om een CE-markering toe te passen is het geen kwaliteitskeurmark of garantie. Het enige dat gegarandeerd kan worden is dat het betreffende product volgens de Europese richtlijnen is getest en ook voldoet aan deze richtlijnen.

 

 

BEVEILIGEN VAN DATA STEEDS BELANGRIJKER VOOR BEDRIJVEN

Beveiligen van data steeds belangrijker voor bedrijven

Het beschermen van gevoelige data en privacy van persoonsgegevens is een van de hot topics voor het bedrijfsleven en overheden. Het toenemende gebruik van draagbare apparaten waarop persoonlijke data en locatiegegevens te vinden zijn zorgt voor een veel gevoelige informatie waarover bedrijven beschikken. Tegenwoordig zit bijna iedereen op het internet en sociale media platformen spelen een grote rol bij de privacy van mensen. Daarnaast speelt de cookiewetgeving hierop in, doordat bezoekers eerst moeten accepteren om bedrijven toegang te geven tot deze gegevens. Bedrijven moeten dus instaat zijn om deze grote hoeveelheid persoonlijke informatie te beschermen tegen hackers en zorgen dat gevoelige data niet terecht komt bij de verkeerde mensen. Er moet veilig op het internet gesurft kunnen worden, zonder dat de gebruikers onwetend persoonlijke informatie doorstuurt naar hackers.

De risico’s van het lekken van gegevens

De Europese wetten dwingen bedrijven om goed om te gaan met persoonlijke gegevens, als hier misbruikt van wordt gemaakt kunnen er torenhoge boetes gegeven worden. Daarmee kan het de status van het bedrijf schaden en in het ergste geval een rake klap vangen en vervolgens failliet gaan. Het vertrouwen van samenwerkingsverbanden met bedrijven en klanten wordt minder en dit kan zeker ernstige gevolgen hebben. Gelukkig zijn er advocaten die zich dagelijks bezighouden met wetgeving en zij kunnen dan ook toepasselijk juridisch advies geven over dit onderwerp, hoe moet een bedrijf omgaan met deze gegevens en wat mag wel en wat mag niet? Vind uw advocaat dat gespecialiseerd is op dit gebied en u hier alles over kan vertellen, zodat u juist geïnformeerd bent over de regels. Een advocaat vinden kan al gemakkelijk via online platformen die rechtzoekenden en advocaten bij elkaar brengt. Op deze manier wordt de juiste case bij een juiste advocaat met de juiste kennis bij elkaar gebracht. Wacht zeker niet te lang met het vergaren van deze informatie, voordat er boetes met grote bedragen worden uitgegeven. Dat wilt geen enkel bedrijf hebben natuurlijk!

Een nieuwe badkamer inrichten?

Een badkamer is heel belangrijk in je huis. En ook van belang dat het helemaal naar jouw smaak is want je bent er iedere ochtend om de dag te beginnen en iedere avond om de dag af te sluiten. Het inrichten van je badkamer is een hele klus. En belangrijk bij het inrichten is dat je weet wat je wil. Maar je kan het ook overdragen aan specialisten. Dan kan je ze ideeën geven over wat voor stijl jij van houdt. Zodat ze aan de hand van jouw wensen je badkamer maken. Bekijk op Huisa.nl voor een 3D ontwerp voor je badkamer.

 

Er zijn zo veel mogelijkheden om je badkamer in te richten. Zelf alleen al voor de tegels zijn er al heel veel mogelijkheden. Je maakt er elke dag gebruik van dat is een douche. Als je moest kiezen wat milieuvriendelijker is dan is het een douche. Bij een bad gaat er bijna de helft meer water in. Kies voor de doucht bak een zoon groot mogelijk formaat. En voor de douchekraan weer zo klein mogelijk. Omdat je dat de kan klein maakt voor kalk en vuil. Wat nu helemaal in is, is een inloop douche.

 

Voor het kiezen van je wastafel zijn er ook allerlei vormen en materialen die je kan kiezen. Het houd maar niet op. Je moet denken aan glas, hout en rvs. Waar je aan moet deken is of je hem op de vloer wil plaatsen of aan de muur. Een tip is koop ook altijd een kraan die bij de stijl van je badkamer past. Wat je kan doen met de kraan is of aan je wastafel laten monteren of aan de muur. Maar denk ook aan dat je dan de leidingen in de muur moet hebben zitten. En als je een kraan wil nemen aan de muur moet je ook even de muur worden weg gewerkt.