Beveiligings partners

Cilindersloten

Geplaatst op

Een goed cilinderslot is essentieel voor een goed beveiligde deur. De cilinder moet met het nieuwe bouwbesluit voorzien zijn van skg 3 sterren cilindersloten. De sloten van M&C zijn naast dat ze SKG 3 sterren gekeurd zijn ook allemaal uitgevoerd met een gehard stalen brug. Daardoor is het cilinderslot niet alleen bescherm tegen onder andere het kerntrekken, boren, pikken maar ook tegen het cilinder breken.

Waarom een goed cilinderslot

In meer dan 90% van de woningen zijn de cilindersloten nog voorzien van een SKG 2* cilinder. Cilindersloten die geen skg keurmerk hebben of maar 2 sterren zijn binnen 30 seconden te openen, waardoor een inbreker ook met een meerpuntsluiting zeer eenvoudig de kern uit de cilinder kan trekken of het cilinderslot kan breken.

Daarom is het noodzakelijk om je cilinderslot te vervangen met een SKG 3 sterren cilinderslot zodat ze beveiligd zijn tegen het kerntrekken. Helaas zijn alleen skg 3* cilindersloten niet beveiligd tegen het cilinder breken. Daarvoor heb je de gehard stalen brug nodig die in alle M&C cilinders zitten.

Gelijksluitende cilindersloten bestellen

Vervang daarom uw cilinderslot met een SKG 3 sterren cilinder van M&C zodat u weet dat de inbreker uw woning voorbij loopt.

Wilt u direct gelijksluitende cilindersloten van M&C bestellen. Wij maken uw bestelling altijd direct en gratis gelijksluitend. Zo kunt u alle cilinders bedienen met dezelfde sleutels.

Besteld u vandaag voor 17:00 uur heeft u ze morgen al in huis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site vertellen we je graag meer over wat je allemaal kan doen als het gaat over de beveiliging van je woning en bedrijfspand.

Contactgegevens

Via info @ beveiligingspartners.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden