Beveiligings partners

Laat je spullen bewaken met een camera

Geplaatst op

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf beveiligd is voor eventuele mensen met kwade bedoelingen van buitenaf of om altijd een goede kijk op de werkvloer te hebben of het veilig werken is kun je gebruik maken van camera’s. Zo biedt G4S een mobiele camerabewaking aan onder de naam @VIEW.

Eenvoudig mobiel systeem

Het mobiele systeem kan op tal van plaatsen, zowel binnen als buiten ingezet worden en het werkt meteen. Inpluggen en het is functioneel. Je kunt zelf bepalen wanneer het systeem operationeel is. Dit kan bijvoorbeeld onder werktijd maar ook daarna. De beelden worden opgeslagen en zijn later ook nog terug te kijken.

Voor werven

Het systeem kent diverse toepassingen. Zo kan het gebruikt worden voor werven. Dit houdt in dat kostbare materialen die bijvoorbeeld opgeslagen liggen op je bedrijf beveiligd worden tegen diefstal.

Bij shutdowns en industrie

Daarnaast is het systeem ook inzetbaar bij shutdowns en industrie. Als er veel mensen in- en uitlopen bij bedrijven (bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden) kan er extra beveiliging nodig zijn die je met de mobiele camerabewaking kunt realiseren.

Tijdens evenementen

Ook tijdens evenementen kan een dergelijke bewaking nuttig zijn. Tijdens beurzen, festivals of andere grote evenementen waar veel bezoekers op afkomen kun je met behulp van bewaking alles goed in de gaten houden en kijken of er geen onregelmatigheden plaatsvinden. Dit is ook extra gunstig voor de veiligheid van alle aanwezigen.

Goederen beschermen

Een algemeen bekende toepassing van een camerasysteem is om goederen te beschermen tegen diefstal. Als je veel (kostbare) spullen in een magazijn of elders hebt staan is het slim er een camera op te stellen zodat deze veiliger staan en de kans op diefstal kleiner wordt. Wordt er toch wat gestolen dan kun je op de beelden kijken wat er gebeurd is en wellicht zo de dader opsporen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site vertellen we je graag meer over wat je allemaal kan doen als het gaat over de beveiliging van je woning en bedrijfspand.

Contactgegevens

Via info @ beveiligingspartners.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden