diensten van beveiligingsbedrijven

Beveiligings bedrijven richten zich op een breed scala van diensten.  Zij zijn bij uitstek gespecialiseerd in Persoonsbeveiliging, Horecabeveiliging en vip beveiliging. Ook in het buitenland en in High Risk Area’s kunnen Nederlandse beveiligings bedrijven haar knowhow toepassen.

Wilt u zich weer veilig voelen in uw bedrijfspand of woning? Met beveiliging  keert de rust weer terug in huis. Neem gerust contact op met experts om uw beveiligingsmogelijkheden te bespreken. Zij voorzien u graag van advies op maat.

Sinds jaar en dag hebben vakkundige medewerkers ervaring in beveiliging van menig woon- en bedrijfspand. Installateurs zijn breed geschoold en hebben voor ieder beveiligingsprobleem een passende oplossing. Of het nu om winkelpanden gaat, kantoren of woningen: dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche weten wij exact wat u nodig heeft!

Retaildiensten/ Winkelsurveillance

 

De criminaliteit in winkels en in winkelcentra nemen steeds grotere vormen aan. Dit heeft gevolgen voor de consument, ondernemer en politie. Beveiligingsbedrijven leveren met winkelsurveillanten, bij een gecoördineerde aanpak met ondernemers en politie, een belangrijke bijdrage in het terugkeren en behouden van een veilig winkelklimaat en het voorkomen van winkeldiefstal. Preventie door bijvoorbeeld beveiligingsstickers
, dienstverlening en optreden staan op de eerste plaats, maar ook coachen van winkeliers en personeel.

HIGH RISK SECURITY

Er zijn opdrachten die er echt toe doen. Klussen die je niet door elke beveiliger kan laten uitvoeren. Denk hierbij aan Persoonsbeveiliging van een persoon waar een dreiging op rust, een pand waarbij informatie is dat er iets staat te gebeuren, een pand waar krakers of andere kwaadwillende naar binnen willen, plaats delict of faillisementspanden die beveiligd moeten worden.

Hier worden door beveiligings bedrijven de juiste beveiligers neergezet die extra alert  zijn veel training hebben gehad en die zowel alleen als in groepsverband uitstekend kunnen opereren. Deze groep beveiligers worden ook van ad-hoc er op uit gestuurd en hebben een complete uitrusting om de eerste dreiging op te vangen.

Ook kunnen deze beveiligers in samenwerking met de slotenmakers van Albina Secure Utrecht direct advies geven om bijvoorbeeld veiligheid beter te kunnen garanderen. Hierbij kunt u denken aan inbraakwerende sloten zoals een driepuntsslot, sluitbeveiliging, camerabewaking, het doorbreken van routine in een agenda en tal van andere zaken. Ook zijn deze beveiligers wereldwijd in te zetten en denk hierbij bijvoorbeeld aan airmarshals / boot beveiliging / transportbeveiliging en tal van andere takken van beveiliging die heel snel kunnen worden ingezet.

Sloten en deuren

In ons uitgebreide netwerk van beveiligers, zitten ook diverse slotenmakers. Eén van deze lokale slotenmakers is deze slotenmaker uit amsterdam.

Antwoord service

Wil je dat al je klanten meteen te woord worden gestaan? Antwoordservice Nederland verzorgt je telefoondienst 24/7, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over de telefoon.

Digitale nalatenschap

Stel de digitale erfenis veilig van een dierbare met de digitale nazorg van Digital life Legacy. Iedereen beschikt over dierbare online data. Informeer voor hulp.