Onze Diensten

Beveiligingspartners.nl richt zich op een breed scala van diensten.  Beveiligingspartners.nl is bij uitstek gespecialiseerd in Persoonsbeveiliging, Horecabeveiliging en vip beveiliging. Ook in het buitenland en in High Risk Area’s kan Beveiligingspartners.nl haar knowhow toepassen.

Wij bieden ook gewone beveiligingsdiensten zoals de meeste beveiligingsbedrijven maar met het verschil dat bij ons kwaliteit voor kwantiteit gaat. Wij zijn daarom niet de goedkoopste maar we bieden wel de hoogste service.

Wilt u zich weer veilig voelen in uw bedrijfspand of woning? Met beveiliging van Beveiligingspartners.nl keert de rust weer terug in huis. Neem gerust contact op met onze experts om uw beveiligingsmogelijkheden te bespreken. Zij voorzien u graag van advies op maat.

Sinds jaar en dag hebben onze vakkundige medewerkers ervaring in beveiliging van menig woon- en bedrijfspand. Onze installateurs zijn breed geschoold en hebben voor ieder beveiligingsprobleem een passende oplossing. Of het nu om winkelpanden gaat, kantoren of woningen: dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche weten wij exact wat u nodig heeft!

Receptiediensten

Een servicegerichte instelling en een vriendelijke stem bepalen in grote mate de uitstraling van uw organisatie. De receptioniste/ telefoniste is de eerste onmisbare schakel in uw organisatie. Het beschikken over een ervaren en ingewerkte vervangsters is voor Beveiligingspartners.nl vanzelfsprekend. Het zijn medewerksters die goed opgeleid zijn, stressbestendig en een flexibele werkhouding hebben. Zij kunnen als gastvrouw optreden bij vergaderingen, klanten dagen, congressen e.d.

Retaildiensten/ Winkelsurveillance

 

De criminaliteit in winkels en in winkelcentra nemen steeds grotere vormen aan. Dit heeft gevolgen voor de consument, ondernemer en politie. Beveiligingspartners.nl levert met haar winkelsurveillanten, bij een gecoördineerde aanpak met ondernemers en politie, een belangrijke bijdrage in het terugkeren en behouden van een veilig winkelklimaat en het voorkomen van winkeldiefstal. Preventie door bijvoorbeeld beveiligingsstickers
, dienstverlening en optreden staan op de eerste plaats, maar ook coachen van winkeliers en personeel.

 

HIGH RISK SECURITY

Er zijn opdrachten die er echt toe doen. Klussen die je niet door elke beveiliger kan laten uitvoeren. Denk hierbij aan Persoonsbeveiliging van een persoon waar een dreiging op rust, een pand waarbij informatie is dat er iets staat te gebeuren, een pand waar krakers of andere kwaadwillende naar binnen willen, plaats delict of faillisementspanden die beveiligd moeten worden.

Hier worden door ons de juiste beveiligers neergezet die extra alert  zijn veel training hebben gehad en die zowel alleen als in groepsverband uitstekend kunnen opereren. Deze groep beveiligers worden ook van ad-hoc er op uit gestuurd en hebben een complete uitrusting om de eerste dreiging op te vangen.

Ook zullen deze beveiligers in samenwerking met de slotenmakers van Albina Secure Utrecht direct advies geven om bijvoorbeeld veiligheid beter te kunnen garanderen. Hierbij kunt u denken aan inbraakwerende sloten zoals een driepuntsslot, sluitbeveiliging, camerabewaking, het doorbreken van routine in een agenda en tal van andere zaken. Ook zijn deze beveiligers wereldwijd in te zetten en denk hierbij bijvoorbeeld aan airmarshals / boot beveiliging / transportbeveiliging en tal van andere takken van beveiliging die heel snel kunnen worden ingezet.

Ook worden wij met enige regelmaat ingezet om  demonstraties in goede banen te leiden en bij onregelmatigheden in een horeca gelegenheid om met spoed de eigen beveiliging te assisteren.

Sloten en deuren

In ons uitgebreide netwerk van beveiligers, zitten ook diverse slotenmakers. Eén van deze lokale slotenmakers is deze slotenmaker uit amsterdam.