Over ons

Steeds meer organisaties, bedrijven en personen zien in dat beveiliging (ook in Nederland) niet meer weg is te denken en word het door de overheid verplicht gesteld bij het organiseren van evenementen. Verharding van de maatschappij, criminaliteit, overvallen, bedreigingen en terrorisme dwingen ons om eens heel goed na te denken over onze veiligheid.

Beveiligingspartners.nl is een organisatie die, door de ervaring op hun vakgebied, voor haar (toekomstige) opdrachtgevers voor bijna ieder beveiligingsprobleem een totaaloplossing kan bieden. Dit betekent dat wij onze diensten regelmatig aanpassen en uitbreiden om zo nog beter uw veiligheid te kunnen waarborgen

Doordat Beveiligingspartners.nl met grote regelmaat haar diensten uitbreidt, kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers volledig ontzorgen. Beveiligingspartners.nl kan u niet alleen van dienst zijn met onze tak Security, Hondenbrigade en Speurhonden teams maar ook met de diensten van Support en Traffic Solutions.

Naast deze dienstverlening kunnen wij u tevens van dienst zijn bij het maken van beveiligingsplan, risicoanalyse, calamiteitenplan en verkeersplan.

 

 

Beveiliging is mensenwerk

Beveiligingspartners.nl dankt haar positieve ontwikkeling aan een glasheldere visie op beveiligingen; een visie waarin de mens centraal staat.

Wij besteden daarom veel aandacht aan informatie en motivatie, advies en begeleiding en steken veel energie in training en scholing. Aan goede arbeidsomstandigheden en een verantwoord personeelsbeleid hechten wij veel waarde.

Beveiligingspartners.nl is een organisatie met een platte structuur, korte communicatielijnen en een goede werksfeer.

Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat een compleet pakket van diensten aanbiedt. Specialisaties zijn daarbij: portiers- en objectbeveiliging, receptiediensten, mobiele dienstverleningen, alarmopvolging.

Beveiligingspartners.nl levert aan een breed scala opdrachtgevers in uiteenlopende branches en sectoren verspreid over het hele land: Europese Commissie, landelijke- en gemeentelijke overheden, industriële bedrijven, financiële instellingen, zorginstellingen etc.

Zij vinden in Beveiligingspartners.nl een professionele persoonlijk betrokken partner, die streeft naar een langdurige relatie, gebaseerd op openheid, eerlijkheid, vertrouwen en respect.