Beveiligings partners

Voordelige stappen om een bedrijf te beginnen

Geplaatst op

Nederland kent veel ondernemers en dat is ook niet verwonderlijk, want wij zijn echt een handelsvolk. Het feit dat veel mensen het doen betekent niet dat ze het ook allemaal goed doen. Er zijn in Nederland ook nog wel wat ondernemers die hier en daar wat tips kunnen gebruiken. En wij vinden het erg leuk om deze tips van experts aan je door te geven. Lees snel verder en kijk waar jij nog iets mee kunt pakken.

Kies voor freelancers

Wanneer je voor jezelf wilt beginnen, is het erg slim om bijvoorbeeld een startup op te richten die je dan zelf runt. Op deze manier ben je zelf overal voor verantwoordelijk, maar is er ook niemand die jou ter verantwoording kan roepen. Wanneer je bedrijf draaiende is, kun je natuurlijk kiezen om wat meer mensen erbij te betrekken, dit kan natuurlijk ook vanaf de oprichting direct al, het is afhankelijk van wat je aan het doen bent. Wanneer je werkt met freelancers, dan is het erg slim om hen na zoveel tijd een tijdelijk contract aan te bieden omdat dit zorgt voor de nodige loyaliteit. Het voordeel van het werken met freelance werknemers is dat je op deze manier niet vastzit aan allerlei kosten, zoals premies die je moet afdragen, zoals sociale verzekeringen. Daarnaast betaal je geen loon.

Kies voor een bv

Is het misschien zodat je bedrijf zo snel gegroeid is, dat het misschien voordeliger is om zaken anders te regelen? In dat geval is een bv een uitstekende manier om bijvoorbeeld gemakkelijk aandelen uit te kunnen geven, of een duidelijke scheiding aan te kunnen brengen tussen de algemeen directeur en de operationeel directeur. Daarnaast heb je een bijzonder belastingvoordeel met een bv, namelijk dat je belasting betaalt over de winst en niet over de inkomsten. Laat je informeren door experts op dit gebied.

Beveiligingspartners en eigendom experts

Als ondernemer kun je onmogelijk alles zelf altijd weten. Het is daarom ook goed om dit van jezelf te weten en zo nodig experts in te huren die jou bijvoorbeeld op fiscaal gebied kunnen adviseren. Ook in de Nederlandse wet kan er zo nu en dan wat veranderen, dus ook op het gebied van juridische ontwikkelingen zou je je kunnen laten adviseren door een expert. Het is erg belangrijk dat jij ook wettelijk laat vastleggen dat bepaalde merken van jou zijn. Laat daarvoor je merknaam registreren

 

Op onze site houden we graag op de hoogte van alle ontwikkelingen die te maken hebben met de zakelijke wereld. Niet alleen qua wetten zijn er experts nodig, ook bijvoorbeeld op het terrein van de beveiliging van je bedrijf. Er zijn diverse beveiligingsbedrijven in je omgeving die je voor een gedegen inbraakpreventie check (bijvoorbeeld) kunt benaderen. 

Blijf onze blogs volgen! 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site vertellen we je graag meer over wat je allemaal kan doen als het gaat over de beveiliging van je woning en bedrijfspand.

Contactgegevens

Via info @ beveiligingspartners.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden