Zakelijke Tips

Voedselveiligheid

Zorg er voor dat de voeding die je produceert altijd aan de veiligheidsnormen voldoet. Kijk voor meer informatie ook bij Bureau de Wit: voedselveiligheid.

Beveiligers herkenbaar

Beveiligers hebben een belangrijke rol voor de veiligheid van bedrijven en evenementen. Zorg daarom dat je deze mensen duidelijk onderscheid met emblemen voor beveiligers, hiermee wordt paniek vermeden bij eventuele aanhoudingen.

Het is erg belangrijk dat beveiligers in een oogwenk te herkennen zijn. Dit is gelukkig vaak mogelijk omdat ze hun werkkleding bedrukken om ervoor te zorgen dat iedereen weet bij je moet zijn in geval van nood of gevaar!

Veilig opslaan van gevaarlijke stoffen

Kijk voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen bij De Milieu Concurrent. Zij leveren onder andere lekbakken en andere veiligheidsmiddelen.

Sluit ruimtes met gevaarlijke bedrijfsprocessen of met risicovolle middelen goed af. Kies voor veilige deuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl, de specialist in bedrijfsdeuren.

Kijk ook eens op branddeurenfabriek.nl voor brandveilige en brandvertragende deuren. Zij leveren zowel roldeuren, schuifdeuren als stalen deuren.

Veiliger werken met een VCA-cursus

Vergroot de veiligheid op de werkvloer of in de werkplaats met VCA. Tijdens de veiligheidscursus leert je personeel alles over hoe je veilig moet werken.

Bescherming tegen brand, rook en inbraak

Bescherm je personeel tegen vuur en rook met de producten van Brandschermenfabriek.nl. Op deze website vind je diverse soorten brand- en rookschermen.

Sluit je bedrijfspand of woning goed af met rolluiken van de Rolluikenfabriek. Deze rolluiken zijn voordelig, kwalitatief goed en maken je pand veiliger.

Goede bureaustoel voor beveiligers en controllers

Als beveiliger of als controller moet je vaak langdurig zitten. Een 24-uurs bureaustoel is hiervoor de ideale oplossing. Je kunt langdurig zitten en hebt extra steun, hierdoor krijg je minder last je van rug en ledematen.

Sloten van een expert

Beveilig je huis met goede en veilige sloten. Deze slotenmaker in Nijmegen levert sloten met SKG ** en SKG *** certificaat.

Pand brandveilig maken

Zoek je brandbeveiliging? Van Klompenburg Beveiliging help je snel je pand brandveilig te maken.

Brandveiligheid: koop een brandblusser

Snel en voordelig een brandblusser kopen? Brandveilignl regelt het snel voor je. Zo kun je zelf het vuur snel blussen.

Betrouwbare deuren en rolluiken

Met de Doorfix Deuren & Rolluiken Service ben je verzekert van een goed afgesloten bedrijfspand.

ERP definitie

Beveiligen van je bedrijf of winkel

Zoek je een bedrijfsbeveiliging in Leiden, dan raden we Dutch Crowd Security aan. Als beveiliger nemen zij hun taak zeer serieus.

bhv cursus

Brandveilig werken

Ben je voorbereid op het onverwachte? Laat je bedrijf regelmatig inspecteren door een brandbeveiligingsbedrijf. Zo weet je zeker dat je voorbereid bent op het onverwachte.

Communicatie in de beveiliging

Goede communicatie is essentieel om woningen en panden optimaal te beveiligen. Dat doen we door alarmsystemen aan te sluiten op een meldcentrale en door beveiligers uit te rusten met portofoons die we huren van Disseldorp Techniek

MAKELAAR BUSSUM

Voor het kopen, verkopen, huren, en/of taxeren kunt u terecht bij Makelaar Bussum Met ruim 50 jaar ervaring in vastgoed.

Dakrenovatie laten uitvoeren in Hilversum

Wil jij je Dakpannen vervangen in Hilversum is het belangrijk dat je een ervaren dakspecialist zoekt. Dakdekkersnederland is een ervaren dakspecialist die overal in Nederland wordt ingezet.

Aanbevolen alternatieven voor glaszetters

Glas is een mooi materiaal, maar het kan helaas ook beschadigen. Als dit regelmatig gebeurd, dan kan het erg prijzig uitpakken. Een goed alternatief voor gebruikelijk glas, is plexiglas. Neem een kijkje op de website https://www.dokter-plexiglas.nl/ voor meer informatie over plexiglas.