Beveiligings partners

Managed Learning Services

Geplaatst op

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar iemand die u kan helpen bij Managed learning services; het organiseren van leren en ontwikkelen van uw personeel. Logisch, want het leren en ontwikkelen van personeel is steeds belangrijker. Er zijn bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Bloomville [www.bloomville.nl] bijvoorbeeld. Een bedrijf waarbij het organiseren van leren de core business is.

Het organiseren van leren

Het organiseren van leren, managed learning services [www.bloomville.nl/managed-learning-services], kunt u uitbesteden. Bloomville is een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Bij Bloomville werken enkel en alleen hoogopgeleide Managed Learning Service professionals. Zij hebben allemaal een achtergrond in HR of HRC. Het leren en opleiden van uw personeel is steeds belangrijker. Personeel wil meer zeggenschap over opleidingen en de opleidingen die ze volgen moeten van kwalitatief hoog niveau zijn. Bloomville biedt Managed Learning Services aan; op die manier heeft u geen omkijken meer naar het regelen van de opleidingen van het personeel.

Plannen, boeken en reserveren

Het organiseren, regelen en uitzoeken van het leren en opleiden van uw personeel is tegenwoordig een dagtaak. Want natuurlijk wilt u dat uw personeel zo goed mogelijk opgeleid wordt, tegen de beste prijs. Maar hoe maakt u een keuze uit zoveel opleidingsaanbieders? Alleen daaraan heeft u al bijna een dagtaak. Zonde als uw personeel bezig is met Managed Learning Services terwijl het niet uw core business is en u het kunt uitbesteden aan een bedrijf waar dit wel het geval is. Daarom is er Bloomville; hun core business is het uit handen nemen van uw zorgen over personeel en leren en het gehele Managed Learning Services proces op zich te nemen.

verige diensten

Bij Bloomville kunt u niet alleen terecht voor het Managed Learning Services gedeelte. Bloomville is in te schakelen voor alle Learning Outsourcing activiteiten die er zijn.  Dat betekent dat ze u kunnen helpen bij alles wat met opleiden en leren van personeel te maken heeft. Bloomville biedt effectieve en persoonlijke support en services op:

 

Kortom; wilt u de beste opleidingen voor uw personeel, maar wilt u niet de administratieve rompslomp en het regelen rondom leren en opleiden? Schakel dan Bloomville in.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site vertellen we je graag meer over wat je allemaal kan doen als het gaat over de beveiliging van je woning en bedrijfspand.

Contactgegevens

Via info @ beveiligingspartners.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden