Beveiligings partners

Vloersystemen voor in een bedrijf

Geplaatst op

De juist de vloer kiezen voor een bedrijf is erg belangrijk. De vloer moet stevig zijn, maar ook professionaliteit en klasse uitstralen. De gietvloer van G-vloeren is een vloer die al deze eigenschappen heeft. Het is dan ook niet een verrassing dat veel bedrijven voor dit soort grond kiezen.

Je hebt veel verschillende soorten gietvloeren. Van esthetiek zijn alle gietvloeren minimalistisch en zorgen ze voor een stijlvolle en unieke uitstraling. De vloer heeft geen naden en groeven. Het is dus een strakke vloer die de ruimte groter kan doen ogen.

De twee meest gekende gietvloeren zijn de epoxy en de polyurethaan gietvloer. Een vloer die vaak tot gietvloeren wordt gerekend, maar dat eigenlijk niet is, is de troffelvloer. Elke vloer heeft zo zijn sterkste eigenschap.

De polyurethaan gietvloer, ook wel gekend als de PU vloer, is een elastische vloer. Deze vloer wordt vooral gekozen voor woningen en kantoren om zijn zachte ondergrond. Het is een iets minder stevige vloer en kan dus minder verdragen in vergelijking tot de epoxy vloer.

De epoxy gietvloer is een stuk steviger dan de polyurethaan vloer. Deze vloer wordt dan ook vaak gekozen voor in garages, bakkerijen, slagers, ziekenhuizen en in industriële omgevingen. De vloer kan goed tegen chemicaliën, zuren en andere bijtende stoffen. Ook komen er op de epoxy gietvloer minder snel zichtbare krassen.

De troffelvloer bestaat uit kleine korrels die samengebonden zijn met een epoxyhars. Hierdoor ontstaat er een heel stevige vloer. De troffelvloer is één van de beste vloeren die bestand is tegen slijtage. Deze soort vloeren worden vaak gekozen in industriële omgevingen, maar ook in horeca, keukens en toiletruimtes.

Kijk goed naar de noden van je bedrijf en basseer je keuze hierop. Gietvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, erg hygiënisch en duurzaam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site vertellen we je graag meer over wat je allemaal kan doen als het gaat over de beveiliging van je woning en bedrijfspand.

Contactgegevens

Via info @ beveiligingspartners.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden